facet 'ciepłe kluchy'. Strona: 4

Dodano: 2006-08-18 22:03

Am napisał(a):
a facet, ktory jest dla kobiety jak do rany przyloz, choc ma swoje zdanie i potrafi podejmowac decyzje?

Ja malo skromnie powiem ze cos we mnie z tego typu jest (Frija licze na twoje popracie jakies )

"Tonight's the night..."

Dodano: 2006-08-20 15:42

"jak do rany przyłóż" - skoro mi tak dziś powiedziałeś, a ja twoja damska wersja, no to jak mam się nie zgodzić :wink:
ale ciepła klucha z ciebie marna... ciepłe kluchy nie potrafią zainteresować Ii nie piszą smsów o czwartej nad ranem :wink: ), więc niestety Phantom za ciepłą kluchę się uznać nie możesz :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2006-08-20 16:07

i dupa nie moge wyrywac lasek na ciepla kluche no to bede kawal skurw**** nie no bez jaj ja tam jestem taki sobie niezwykly ludzik i tyle albo komus pasuje albo nie;d

"Tonight's the night..."

Dodano: 2006-08-20 16:20

kawał skurw*** ? to może zrobię to agresywne przywitanie w stylu anime, skoro taki typ z ciebie :twisted:

Dodano: 2006-08-20 16:31

e no napisalem ze to jaja sa jaka ta mlodziez dzisiejsza sie powazna zrobila a pozatym to..... NIE FIKAJ MAŁA :D

"Tonight's the night..."

Dodano: 2006-08-20 16:41

ty znowu z tym fikaniem :wink: zobaczymy, kto pierwszy zacznie fikać :twisted: ja tam silną wolę mam :wink:

Dodano: 2006-08-20 18:07

Arcadius napisał(a):
Aniu czy jak kupię ci kwiatek w doniczce będziesz mnie wspominała? :)

A kupisz? :D A może lepiej się trochę postarać i wyhodować go z innej roślinki? Poświęcisz się, Arku? :D Mam dużo miejsca na parapecie przeznaczonego na doniczki :D Jak mogę zamówić to chciałabym jakiegoś storczyka buahaha ;D

Arcadius napisał(a):
Czy to pokrzywa?

Hehe, no prawie :D :D :D

Dodano: 2006-08-20 18:37

droga Fausthe neistety niemam storczyka na zbyciu :D mam swojego żóte dendrobium moge jedynie obiecac zejak bede przesadzał to moge ci pseudobólwke do dalszej uprawy dac. a jakbys chciała jakies niewymyslne kwiaty do mieszkania to sie polecam troszke mam sklonowanych naturalnie rzecz jasna

Dodano: 2006-08-23 00:31

Fausthie napisał(a):

A kupisz? :D A może lepiej się trochę postarać i wyhodować go z innej roślinki? Poświęcisz się, Arku? :D Mam dużo miejsca na parapecie przeznaczonego na doniczki :D Jak mogę zamówić to chciałabym jakiegoś storczyka buahaha ;D

Kurcze! (z podziwem ) Ale wymagania :) ale swoją drogą, excellent choice można powiedzieć, ach storczyki - moje ulubione no kupowałem już cięte ale w doniczce? nie mam ale jak będę miał to wyhoduję

Fausthie napisał(a):

Hehe, no prawie :D :D :D
Jak nie pokrzywa to co :?

Dodano: 2006-08-24 20:39

o Arcadiusie mało wiesz o storczykach :) niewychodujesz tak szybko jak ci sie wydaje :wink: storyczki hodowane są kulturach in vitro, mojego bede rozmanazal i ci powiemz jakim efektem. lepiej kupic jedyne 55 zyli

Dodano: 2006-08-28 01:59

ostatnio stwierdzilam z autopsji ze chyba te cieple kluchy podchodza pod dziecinnych facetow i vice versa :roll:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-08-28 06:38

Awganus: Cicho, nie podpowiadaj hahahaha :D :D :D :D Niech Arek się tym zajmie, to może powstaną dzięki temu jakieś nowe metody hodowli i storczyków będzie po prostu więcej :D

Arku, nie słuchaj go :D Udaj, że tego nie widziałeś :D

Dodano: 2006-08-28 17:18

No nie mogę udać że tego nie widziałem, odebrał mi tym postem prawie połowę chęci i entuzjazmu (takie wypowiedzi są wrogami wszelkiej kreatywności i zaanagażowania ) na szczęście Twój post od razu podniósł mnie na duchu i dodał nadziei
a tak serio serio to chyba nie znam nikogo kto by miał storczyki w doniczce i nie znam się na hodowli (czy raczej uprawie roślin, bo hoduje się chyba zwierzęta) ale jak się wkurzę to wyhoduję tego storczyka skoro to rzekomo takie trudne

Dodano: 2006-09-15 19:43

facet ciepłe kluchy hehehe
eh faceci..... zaraza i podrzędny gatunek na niższym szczeblu ewolucji który był w stanie wytworzyc jedynie kloakę. ich priorytetem życiowym jest jedzenie, spanie i zaliczanie wszystkiego z cyckami na przodzie 8)

a teraz czekam na lincz ^_^

jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie

Dodano: 2006-09-15 20:09 Zmieniono: 2006-09-15 20:45

I sie doczekasz..... nie każdy facet mysli tylko o jednym.
Mnie samemu wstyd za cały gatunek, gdy słyszę takie opinie, nie zamierzam nikogo wybielać - wielu facetów to skur.....y, ale nie wszyscy! Nie uogólniaj.

Dodano: 2006-09-15 20:20

W swoim życiu spotkałam jednego faceta 'ciepłe kluchy".
Po dwóch miesiącach spotykania zapowiedział mi, że jak zamieszkamy razem, to jego mama zamieszka z nami bo nie może zostać sama. A podczas zakupów w markecie dzwonił do mamusi pytając jaki kolor grzebienia jej najbardziej odpowiada, bo chce jej kupić...

Quśwa! Gdzie ja miałam oczy

Dodano: 2006-09-15 20:20

wiem, wiem ale ja lubie sie draznić ^____________^

jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie

Dodano: 2006-09-15 20:22

noone81 napisał(a):
Po dwóch miesiącach spotykania zapowiedział mi, że jak zamieszkamy razem, to jego mama zamieszka z nami bo nie może zostać sama. A podczas zakupów w markecie dzwonił do mamusi pytając jaki kolor grzebienia jej najbardziej odpowiada, bo chce jej kupić...

Hmmm, nie chcę być niegrzeczny...ale odpowiedź jaka mi przychodzi do głowy to ..w rozporku.

Dodano: 2006-09-15 20:26

Cytat:
noone81 napisał:

Hmmm, nie chcę być niegrzeczny...ale odpowiedź jaka mi przychodzi do głowy to ..w rozporku.

:lol: :lol: :lol: boże to takie patenty jednak naprawdę istnieją wśród drugiej płci ???

Dodano: 2006-09-15 20:28

Cowboy-78 napisał(a):

No właśnie kurna nie. Bo w tym też nie był gwiazdą sezonu :evil:

Dodano: 2006-09-15 20:30

Missy_Louve napisał(a):
[boże to takie patenty jednak naprawdę istnieją wśród drugiej płci ???

Niestety droga Missy, istnieją. To ludziki z gatunku tych, co wychodzą z domu tylko wtedy jak się im mieszkanie pali

Dodano: 2006-09-15 20:39

takich ludzi powinno sie znakować :wink:

Dodano: 2006-09-15 20:41

Missy_Louve napisał(a):
takich ludzi powinno sie znakować :wink:

najlepiej skalpelem poniżej pasa....

Dodano: 2006-09-15 20:42

Cowboy-78 napisał(a):
najlepiej skalpelem poniżej pasa....

Nie prowokuj :twisted:

Dodano: 2006-09-15 20:44

noone81 napisał(a):
[quote:e80309a20f="Cowboy-78"]najlepiej skalpelem poniżej pasa....

Nie prowokuj :twisted:[/quote:e80309a20f]

Wyrażam tylko opinię.... :oops:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło